Drivhuse fra Scandic Greenhouse er både robuste og funktionelle, samtidig med at det er smukke bygninger, der pryder enhver have. Kig forbi det flotte showroom inden du køber orangeri, pavillon eller drivhus.
 
Drivhusene er udviklet og produceret specielt til de skandinaviske vejrforhold, vindbelastning og snetryk. Kraftige, pulverlakerede aluminiumsprofiler, 4 mm hærdet sikkerhedsglas samt mange unikke, patenterede produktegenskaber gør den store forskel. Derfor gives der også 10 års garanti mod materialefejl eller forarbejdning på alu-profilerne, såfremt monteringen er udført efter Scandic Greenhouse' vejledninger. 

Men det er jo ikke alt, der er dækket af en garanti. Med en drivhusforsikring hos Dansk Glasforsikring er du sikker på, at dit drivhus er godt forsikret.

Få gratis drivhusforsikring i 3 måneder

Når du køber dit drivhus hos Scandic Greenhouse kan du få en gratis drivhusforsikring i 3 måneder.

Hvem kan købe forsikringen?
Alle der køber et drivhus hos Scandic Greenhouse kan få forsikringen gratis i 3 måneder. Herefter kontakter vi dig og hører, om du vil fortsætte forsikringen.

Har du allerede købt drivhus hos Scandic Greenhouse, så tag nogle digitale fotos, som viser, at dit drivhus er helt og uskadet - så kan du også få forsikringen (den er dog ikke gratis i 3 måneder). Kontakt os for at høre mere.

Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at kontakte os - ring 45 87 13 66.

SCANDIC GREENHOUSE 

Kirkegaardevej 3
6933 Kibæk

Tlf. 40 19 36 76

www.scandicgreenhouse.dk