Drivhusforsikring - kort fortalt

Forsikringen omfatter dit drivhus samt det fastmonterede udstyr, som du køber sammen med drivhuset i det omfang, at det fremgår af salgsnotaen. Forsikringen dækker skade på drivhuset som følge af en pludselig og uforudset hændelse (en sten flyver gennem en rude når du slår græs, storm sender havetrampolinen ind i drivhuset, du rammer en rude med kosteskaftet osv.). Forsikringen dækker også tyveri og hærværk.

Forsikringen dækker ikke tekniske installationer af enhver art herunder el, gas og vandinstallationer. Der er en selvrisiko på 500 kr. af enhver skade, med mindre du selv reparerer skaden. Se mere om drivhusforsikringen og prisen ved at klikke her.

Hvordan dækker vi skaden?

Sker der en skade, tager du nogle digitale fotos af skaden, og melder skaden på vores hjemmeside. Så kontakter vi dig for at aftale, hvem der skal reparere skaden, og hvordan det kan ske.

Forsikringsbetingelser

Du kan læse forsikringsbetingelserne her.

Hvordan tegner jeg forsikringen?

Alle kan købe en drivhusforsikring i Dansk Glasforsikring. Om du er husejer, har en ejerlejlighed, en andelslejlighed, bor til leje eller har en kolonihave er ligegyldigt, når blot du ejer drivhuset. Du kan tegne forsikringen, når du køber drivhuset eller på et senere tidspunkt. Er drivhuset opført, tager du nogle digitale fotos som viser, at dit drivhus er helt og uskadt. Så kontakter du os, og vi hjælper dig med at tegne forsikringen.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 45 87 13 66.